Valo Intranet

Et Intranett du vil elske

Valo er en moderne, intuitiv og prisvinnende løsning som vil gjøre din Office 365 -satsing komplett. Løsningen kan tilpasses til din organisasjon både med branding og språk. Med en ferdiglaget pakke av kommunikasjons-, samhandling– og produktivitetsverktøy har din organisasjon alt til rette for rask leveranse og en enkel brukeradopsjon. 

Tilpass Valo til din firmaprofil​

Vil du ha et intranett som ser bra ut og som dine ansatte vil elske? Valo Intranett er intranettet din organisasjon trenger for smidig bedriftskommunikasjon. Løsningen er rask, kompatibel, brukervennlig, sosial og med et fantastisk design.

100% kompatibel med ditt Office 365 økosystem

Alltid oppdatert, nye versjoner og funksjonalitet hvert kvartal

Sosiale applikasjoner øker engasjementet blant dine ansatte

Valo Intranet er basert på SharePoint Modern og kombinerer ikke bare Office 365 funksjonalitet, men også Valo sine egne skybaserte verktøy på en sømløs måte. Valo fungerer som et nervesenter for det digitale arbeidsmiljøet og gir tilgang til all viktig informasjon med en enkel pålogging.  

Valo intranet er din moderne digitale arbeidsplass. Samhandle som du alltid har gjort med dine favorittapplikasjoner i Office 365 spekteret som OneNote, Word, PowerPoint, Excel, OneDrive, Video, Teams og grupper – alt på ett sted.  

clearboxchoicevalue2018-9-gray-300x181
bestmobile2018winner-gray-300x181
bestieaward2017-2016-300x181

Dette sier våre kunder om Valo

Kommer snart
Ole Jørgen Berg
Prosjektleder, Værnesregionen IKT
Kommer snart
Marika Bergman
Prosjektleder, Mester Grønn
Kommer snart
Sondre Andersen
IT-sjef, Sandefjord Kommune